iPhone-nal reklámozza új funkcióját a Facebook

HusztiD 2015.10.02. 17:00 Apple, Egyéb, Programok 0 db 985

03-featured-photos_cy_final

Nagy népszerűségre való tekintettel hamarosan megújul a Facebook alkalmazás. A már egymilliárd felhasználói bázissal rendelkező közösségi oldal új funkciókat kíván bevezetni, amelyek a felhasználói profilokat fogják érinteni. Ilyen lesz például a bevezetni kívánt animált profilkép.

Az új fícsöröket egyelőre pár kiváltságos kaliforniai, illetve az Egyesült Királyságban élő felhasználó próbálhatja ki. Hamarosan bevezetésre kerülnek a mozgóképes profilképek, aminek köszönhetően sok kreatív animációt láthatunk viszont az adatlapokon. Hasonló ez az iPhone 6s-ben bemutatott Live Photos funkcióhoz, csupán ez globálisan, mindenki számára elérhető lesz. Másik újítás az ideiglenes profilképek bevezetése, aminek köszönhetően beállíthatjuk, hogy az adott profilkép mennyi ideig legyen elérhető, majd az visszavált az alapértelmezett képünkre. Egészen jól fog jönni olyan különleges alkalmakkor, mint amikor valamilyen évfordulót ünnepelünk, vagy éppen nyaralni megyünk. A harmadik funkció a plusz szabad terület lesz a profilunkon, ahol megadhatjuk a számunkra fontos adatokat. Rövid bemutatkozást írhatunk (max. 100 karakter), megjeleníthetjük a mérföldköveinket, ugyanakkor 5 képet is mellékelhetünk az eseményekről.

Egyelőre nem tudni pontos információkat, hogy mikor válik globálisan elérhetővé a Facebook újítása. A hivatalos információk szerint fokozatosan vezetik be az újdonságokat, s hamarosan mindenki számára elérhetővé válik.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!