Könnyen melegszik az iPhone 6s Plus?

HusztiD 2015.09.29. 13:00 Apple, iPhone, Kiemelt hírek 2 hozzászólás 2 909

iphone-6s-shoplemonde-02

Lassan már megszokhatjuk, hogy minden évben, az új iPhone készülékek megjelenésekor felüti magát valamilyen probléma. Ha visszaemlékszünk, akkor ez valahol az iPhone 4 környékén kezdődött, hiszen sokan panaszkodtak az antennagate néven szárnyra kapott hibára, majd az 5 kapcsán a kamerára, de tavaly már a bendgate-re figyeltek fel, hiszen könnyen hajlíthatóak voltak az iPhone 6 és 6 Plus készülékek.

Egy felhasználó Reditten panaszkodott, miszerint túlmelegedett az újonnan vásárolt iPhone 6s Plus telefonja. Akkor vette mindezt észre, amikor a fényképeket szeretett volna csinálni, hiszen nem tudta bekapcsolni a vakut. A rendszer jelzett, hogy a készüléke túlmelegedett, várjon vele pár percet, amíg lehűl és újra üzemképes lesz a vaku. A beszámoló alapján a fényképezést megelőzően nem volt komolyabb használatban a telefon, viszont egy válaszadó felhívta a kérdező figyelmét, hogy nézze meg az aksi használatot. Kiderült, hogy a Facebook több, mint 50 százalékot szívott le (1,5 órát aktív, további 3,5-öt háttérben futó használat mellett). Valószínűleg ez játszhatott nagy szerepet a túlmelegedésben.

Volt még olyan, aki szintén szóvá tette, hogy felmelegedett a készüléke, azonban ez akkor volt tapasztalható, mikor iCloud visszaállítást csinált, s több gigányi adatot töltött le a felhőből. Ennél az esetnél viszont nem okozott semmiféle problémát, továbbra is használható volt minden funkció.

Vélhetően csak a háttérben frissülő alkalmazások miatt melegedett túl a készülék, illetve mint a másik esetben, több gigányi aktív letöltéskor. Remélhetően nem egy újabb tömeges problémáról van szó, hiszen ezen kívül hasonló panasz nem érkezett az iPhone 6s és 6s Plus kapcsán.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Koroncz János - 2015.09.29. 23:46

    Az én 6S plus.om még nem melegszik de még csak 1- napos:))

  2. Fooldike - 2016.02.19. 15:03

    3 napos az iPhone 6s+ Om sajnos nekem is melegszik nagyon hamar bár lehet hogy nekem is a Facebook miatt, egyenlőre használat beli hátrányt nem okozott.

Szólj hozzá Te is!