Veséjüket adták volna egy iPhone 6S-ért

HusztiD 2015.09.23. 14:17 Apple, Egyéb, iPhone 1 db 623

iPhone 6S (4)

Sajnos nem újdonság, ha ilyenekről írunk, hiszen számos hasonló próbálkozás volt már arra, hogy az emberek hozzájussanak az aktuálisan megjelenő Apple termékekért. Az egyik ilyen eset még 2011-ben, Kínában történt, ahol egy tinédzser eladta a veséjét, hogy megvegye az akkor megjelent új iPhone-t. Hallhattunk még több hasonló, illetve durvább történetről egyaránt, de úgy tűnik, hogy az iPhone 6S sem ússza meg hasonló felhajtás nélkül a megjelenését.

A történet ezúttal két kínai férfiről szól, Wuról és Huangról, akik anyagilag nem engedhetik meg maguknak, hogy megvásárolják a legújabb almás csúcskészülékek egyikét. Ennek kapcsán a két férfi arra az elhatározásra jutott, hogy mindketten eladják egyik veséjüket, hogy megvehessenek egy-egy iPhone 6S készüléket. Hamar találtak egy ezzel foglalkozó, illegális ügynököt a neten. Az egyeztetés során megbeszéltek egy találkát az egyik helyi kórházban, ahol végrehajtják az előzetes orvosi vizsgálatokat. Mint ekkor kiderült, az ügynök nem mutatkozott, így annyiban maradt a történet, azonban kis idő elteltével Huang úgy döntött, hogy nem hagy fel az ötlettel. Wu próbálta lebeszélni, ám társa hajthatatlan volt, nem hallgatott rá. Ebből kifolyólag Wu kihívta a rendőrséget, hogy megakadályozza barátját, ám Huangnak sikerült meglépnie, akit a rendőrség azóta sem talál.

Egyszerűen szörnyű belegondolni, hogy egyes emberek miket be nem vállalnának egy Apple termékért. A baj pedig az, hogy minden évre jut egy-egy hasonló történet az új iPhone megjelenése előtt.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Joci - 2015.09.23. 16:51

    Micsoda egy elfuserált világban élünk. Micsoda értékrendek vannak.. Odaadná az egészségét egy nyomorult telefonért… Persze tudom 1vesével lehet élni , de mi van ha az megbetegszik….. Kicsit kéne gondolkodni előtte…. Ki a veséjét cseréli el, ki a feleségét cseréli le……

Szólj hozzá Te is!