Nagyon elégedettek a szakértők az iPhone 6S kameráival

HusztiD 2015.09.23. 15:37 Apple, iPhone, Kiemelt hírek 1 db 961

iphone6scam

Ma reggel folyamán összeszedtük a legújabb videókat, melyekben az új iPhone 6S-t és 6S Plus-t vizsgálták meg közelebbről. Mindegyik videóban szinte az Apple által bemutatott újdonságokat vizsgálták, mint a 3D Touch kijelző, az új kamerák, a Live Photos funkció, az új Touch ID, vagy egyszerűen csak a készülék hipergyors sebességét. Időközben számos beszámoló érkezett, melyben több szaklapíró az új kamerákra hívja fel a figyelmet, melyből összeszedtük a legjobbakat.

A Time szerint az iPhone 6S által lőtt képek egyre közelebb kerülnek a DSLR minőséghez. Kiemelték az új kamera színegyensúlyát, ugyanakkor a szakértők szerint az Apple nem élesíti, se nem élénkíti túl a színeket, szemben a konkurensekkel. A Digital Spy rávilágított a zársebességre, amelyet úgy jellemeztek, hogy ultra érzékeny, amivel számukra elnyerte a tetszésüket az új telefon. A Straits Times leginkább a 4K videózást boncolgatta. Szerintük a 6S egy hasznos funkciója az új felvételi mód, melyhez a Plus modell esetében hozzájön az optikai képstabilizáció egyaránt. Megjegyezték, hogy a tavaly megjelent 6 Plus esetében a képstabilizáció erőssége leginkább a képeknél mutatkozott meg, de a 6S Plus-ban már a videóknál is nagy különbség figyelhető meg, amelynek köszönhetően kevésbé érezhető a remegés. A MobileSyrup csapata az előlapi kamerát dicsérte, hiszen az új 5 megapixeles kamerával és Retina flash funkcióval sokkal jobb szelfiket készíthetünk, mint valaha.

Ahogyan egyre több szakértőhöz jutnak el az új iPhone készülékek, úgy készül egyre több és több beszámoló, melyből mindegyik más-más apróságokra világít rá. Mint láthatjuk, a legutóbbiak eléggé dicsérik az 6S elő, illetve hátlapi kameráit, ugyanis hatalmas ráncfelvarráson estek át. A 6S Plus-ban lévő optikai képstabilizátoron is sikerült csiszolni egy kicsit, amelynek hála jobb felvételeket készíthetünk.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Apple - 2015.09.25. 17:56

    Az optikai képstabilizátor mennyit számít a képek minôségénél? ( nem tudom eldönteni, hogy kell-e a Plus, vagy sem)

Szólj hozzá Te is!