Move to iOS: trollkodnak az Androidosok

HusztiD 2015.09.18. 13:59 Apple, Egyéb 4 db 615

movetoios

Szerda este folyamán, az iOS 9 megjelenésével az Apple kiadta Androidra a Move to iOS alkalmazást. Az applikáció segítségével a droidos tulajok elmenthetik a képeiket, kontaktjaikat és egyéb fontos adataikat, melyet később iPhone-ra szinkronizálhatnak abban az esetben, ha váltani szeretnének.

Némileg várható volt, hogy megindulnak a másik tábor fanatikusai, ugyanis az történt, hogy a megjelenést követő néhány órában már több, mint háromezren, másfél nap után majdnem húszezren értékelték a programot. Ebből több, mint tizenötezren adtak egy, míg valamivel több, mint háromezren öt csillagot, amely végeredményben 1,7-es átlagos felhasználói értékelést jelent. Ha átnézzük a hozzászólásokat, akkor láthatjuk, hogy csupán kevés olyan Androidos felhasználó adott hasznos értékelést, akik ténylegesen kipróbálták a programot, s azzal kapcsolatosan írtak pozitívumról vagy negatívumról. Sokan csak azért kommentáltak, hogy lehúzzák magát az Apple-t, illetve a termékeiket. Temérdek olyan megjegyzést lehet olvasni, akik az iPhone üzemidejéről panaszkodnak, vagy hogy drága az Apple Watch, illetve szimplán szítják a tüzet egyéb kimagasló hozzászólással.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 4 db

 1. IMike - 2015.09.18. 14:08

  Tudatlanok mindig is voltak en is sokáig tartoztam a Samsung android partiakhoz míg 4ev szenvedés után megtértem. Es lehetőséget adtam az almának. Az ár tényleg drága de androidos készülékekből se a 100ezer alatti kategóriát vettem, ehhez képest meg nem tul drágább az alma viszont az élmény felbecsülhetetlen..

 2. Kenyér - 2015.09.18. 16:15

  Zártabb az iOS persze, a droid ilyen szempontból “jobb”. Viszont ha a sok elvakult fanboy egyszer kipróbálná az iPhonet többet mást se választana.
  Nem volt még soha stabilabb, megbízhatóbb telefonom. 5 éve csak alma!

 3. Kristóf Karnai - 2015.09.18. 20:43

  HúHú akor letöltöm köszi mindig iphonra vártam köszi:)!

 4. Kristóf Karnai - 2015.09.18. 21:01

  Szia hogyan lehet tull lépni a kód megadását?

Szólj hozzá Te is!