Újabb 4 reklám az Apple-től

HusztiD 2015.09.15. 10:54 Apple, Apple Music 0 db 214

14260-9649-150914-Flying_Lotus-l

Mint azt már megszokhattuk, egy újabb csokor hangulatos videót kaptunk az Apple-től, mely ezúttal az Apple Music szolgáltatásra terjed ki. Egészen pontosan négy új előadót népszerűsítettek a legutóbbi reklámjaikban, név szerint Flo Morrissey-t, Flying Lotus-t, Leon Bridges-t és Shamir-t.

Flo Morrissey tavaly adta ki az első single-jét, a Pages of Gold-ot, melyet a Tomorrow Will be Beautiful albuma követett a tavalyi év során. Flying Lotus már kicsit ismertebb lehet a közönség számára, hiszen 2006-tól kezdve folyamatosan ad ki albumokat. A legutolsó lemeze a You’re Dead, melyet 2014 év végén dobott piacra. Leon Bridges még újoncnak számít, hiszen nem olyan rég, júniusban adta ki a legelső albumát Coming Home címen. Nem utolsó sorban pedig Shamir-ról is érdemes szót ejteni, hiszen a többiekhez hasonlóan, ő is a tavalyi év folyamán dobta piacra legelső albumát.

Ahogyan láthatjuk, az Apple nem csak a nagyobb előadókkal foglalkozik, hanem kisebb, illetve újonc feltörekvőket is megpróbálja népszerűsíteni. Számotokra hogy tetszettek az új reklámok?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!