Egy tucatnál több játékát törölte az EA az App Store-ból

HusztiD 2015.09.14. 10:30 Apple, Egyéb 2 db 655

scumbag-ea-e1333564990397-cropped-thumb-620x300-92642

Sajnos egy nagyon rossz hírrel kell kezdeni a hetet, hiszen mint a címből már kiderült, több nevesebb játékát törölte az EA Games az App Store-ból. Az alábbi játékok közül több jelen van Androidon, azonban az értesülések szerint csak az App Store-ból kukázták ki a szóban forgó applikációkat. Hogy miért történt meg mindez, arról hivatalos álláspont foglalás nem történt, azonban nem kizárt, hogy úgymond a játékok elavultsága miatt döntöttek így. Ha megnézzük a listát, akkor azon szerepel egy pár olyan név, amelyet már több hónapja, esetlegesen éve nem frissítettek a fejlesztők. Ugyanakkor az sem elképzelhetetlen, hogy az utóbbi időben minimális profitra tettek szert az alábbi játékok által, így ezekből az indokokból kifolyólag juthattak erre a megfontolásra.

Bejeweled 2
Burnout™ CRASH!
Dead Space
Don’t Fall Off
Flight Control
Flight Control Rocket
Fly With Me
Lemonade Tycoon
MASS EFFECT™ INFILTRATOR
MMA by EA SPORTS™
Need for Speed Shift
Real Racing
Sims Medieval by EA
Skate It by EA
Spore™ Creatures
Spore™ Origins
SPY Mouse

Sajnos nincs lehetőség újra letölteni az alábbi címeket annak ellenére sem, ha korábban már megvásároltátok. A törlés végleges, csupán akkor tudtok velük játszani, ha azt korábban lementettétek gépre, vagy esetlegesen rajta van az iOS eszközeiteken.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 2 db

  1. Vélemény - 2015.09.14. 19:28

    Ez szivacs.

  2. Pötyi - 2015.09.14. 21:05

    És akkor aki megvette drága pénzért őket akkor mi van????visza adják az árát vagy mi??ez nagyon gáz…lehet megint perelni fognak….

Szólj hozzá Te is!