Elmarad az októberi iPad event

HusztiD 2015.09.09. 14:15 Apple, Egyéb, iPad, Kiemelt hírek 2 hozzászólás 562

bill-graham-auditorium

Az elmúlt napok folyamán nagyon sok új dolgot tudhattunk meg. Mint lenni szokott, a szeptemberi event alkalmával mutatja be az új iPhone-okat az Apple, egy hónappal később lerántják a leplet az új iPad, illetve Mac modellekről egyaránt. Legalábbis eddig ez volt az Apple megszokott menetrendje az elmúlt pár év folyamán, azonban most úgy tűnik, hogy idén a kaliforniaiak megszakítják ezeket a hagyományokat.

Nem olyan régen összeszedtük, hogy mit várhatunk a ma esti rendezvénytől, hiszen mindenhonnan szivárogtak az információk. Az új iPhone-ok mellett bemutatkozik a régóta várt iPad Pro, ugyanakkor egyaránt kapunk egy új Apple TV frissítést. Ám mint az felmerült az elmúlt hét folyamán, az októberi event lehetséges, hogy elmarad. A legutóbbi hírrel a John Gruber által vezetett Daring Fireball jött, hiszen olyan fülest kapott, amely alapján biztosan elmarad az októberi iPad event. Amennyiben igaz a hír, ez azt jelenti, hogy ma este folyamán mutatják be az új iPad Pro-t.

Ha ténylegesen elmarad az októberi event, akkor még mindig van egy megválaszolatlan kérdésünk. Mi lesz a Mac frissítésekkel? Általában ebben a hónapban szokta frissíteni az Apple a Mac termékcsalád bizonyos tagjait is. Feltehető az is, hogy a következő frissítést nem harangozzák be, hanem csendben megjelennek az Apple online áruház kínálatában.

Ti mit gondoltok? Szerintetek jó az, ha minden terméket egy kalap alá vonnak, s ezáltal elmarad az októberi event?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Robirob - 2015.09.09. 15:09

    Szerintem nem lenne az gond, viszont én a helyükben az iPhone bwmutatot előbbre hoznám, augusztus végére / ezzel egyidőben a többit is / es nem lenne akkora hiány a karácsonyi bevásárlásnál sem ..
    Sőtt továbbmegyek ; el kellene felejteni az iPhone szamotását , hogy 6-6s es évente kiadni egy ” uj készüléket ” 6,7,8, .. Szerintem ez az egy termékük amivel ezt megtunák csinálni / ők évente csak 1 telefont mutatnak be/ a tobbitermék mint pl .az iPad is eleglenne 2 évenként frissíteni .

  2. Robirob - 2015.09.09. 15:09

    Mostani számozását

Szólj hozzá Te is!