Ezeket lehet tudni a holnap bemutatkozó iPad Pro-ról

HusztiD 2015.09.08. 13:51 Apple, iPad, Kiemelt hírek 3 db 994

ipad_pro_kiemelt

Mint ahogyan már múlthéten megtudhattuk, biztosra vélt források úgy állítják, hogy a holnapi nap folyamán mutatja be az Apple a régóta várt iPad Pro tabletet az iPhone 6S és 6S Plus mellett. Eddig csupán a találgatások mentek, hogy mégis milyen lesz, de mostanra minden lényegesebb információ kiszivárogott róla.

Természetesen az iPad Pro-nál is lesz alap modell, azonban ez nem 16, hanem 64GB-tól fog kezdődni sokak örömére, ugyanakkor az is biztos, hogy lesz 128GB-os testvére. A gigantikus táblagép az A9X chippet kapja meg, amely a jelenlegi információk szerint hatalmas előrelépést hoz az iPad Air 2-ben bemutatkozott A8X-hez képest. A hírek szerint ezüst, arany és asztroszürke színben lesz kapható a készülék – egyelőre nem lesz rozéarany. Magára a készülékre októbertől lehet majd előjegyezni, a szerencsések már november folyamán kézhez kaphatják a készüléket, ám az információk szerint első körben erősen limitált mennyiségben lesz legyártva. Pontos árakról egyelőre nem esett szó, elvileg a legnagyobb tárhellyel rendelkező LTE modell ára az egekben lesz, hiszen vetekedhetnek a MacBook áraival. Természetesen lesznek hozzá kiegészítők is, mint nyomásérzékeny stylus, vezeték nélküli billentyűzet, vagy egy Smart Cover féle tokba épített klaviatúra, ám ezeket mind-mind külön vásárolhatjuk meg.

A hírek szerint a holnapi nap folyamán frissül az iPad Mini is, amely valószínűleg nagyobb ráncfelvarrást kap, mint tavaly, ugyanakkor az Air gépeket egyelőre nem frissítik.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 3 db

  1. Karcsinszky - 2015.09.08. 13:55

    Tudtok valamit az apple tv-ről?

  2. iDani - 2015.09.08. 15:34

    -ról…

  3. Robirob - 2015.09.08. 16:49

    Nekem nem hiányzik a külön billentyűzet az iPademhez sem, igaz en nem dolgozom vele, szerintem az iPad így tökéletes ahogy van , mármint így könnyebben hordozható stb…

Szólj hozzá Te is!