Elégedett a sajtó a Steve Jobs filmmel

HusztiD 2015.09.07. 17:02 Apple, Egyéb 0 db 215

stevejobsmovie-800x360

Eljött a pillanat, amelyre már régóta vártunk, hiszen a hétvégén premier előtt levetítették a Steve Jobs filmet a coloradói Telluride filmfesztiválon. A fesztiválon természetesen minden nagyobb oldaltól jelen voltak a munkatársak, illetve pár szerencsés embernek is lehetősége volt megnézni a Danny Boyle által rendezett Jobs filmet.

Úgy tűnik, hogy megérte a sok várakozás, hiszen a szaklapok pozitív visszajelzéseket adtak a filmmel kapcsolatosan. Aaron Sorkin, Danny Boyle és Michael Fassbender egy olyan filmet alkottak meg, melyet nehéz lesz elfelejteni a kritikusok szerint. A két órás film Jobs körül forog, akit Fassbender annyira jól alakított, hogy a szakírók szerint esélyes a következő Oscar-díj megnyerésére. Ugyanakkor voltak olyanok is, akik nem csak a főszereplőt dícsérték, hanem magát a rendezőt, Danny-t, hiszen ő is remek munkát végzett. Az 1984-es filmet 16 mm-en, az 1988-ast 35 mm-en, míg az 1998-ban játszódó jeleneteket már HD-ban vették fel, így ezzel is megspékelte a hangulatot. A Rotten Tomatoes oldalán egyelőre csak 5 értékelés van a filmről, de ennek ellenére 100 százalékon áll.

Úgy tűnik tehát, hogy a sok probléma és halasztás ellenére megérte kivárni az új Steve Jobs filmet, hiszen eddig csak pozitív véleményekkel vannak róla a szakemberek. Sajnos még messze van a magyar premier, ugyanis itthon január közepétől adják a mozikban.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!