Jövő héten bemutatkozhat az iPad Pro

HusztiD 2015.09.04. 17:18 Apple, iPad, Kiemelt hírek 1 db 541

ipad-pro-03

Az elmúlt napok folyamán már sokat hallhattunk a közelgő iPhone 6S keynote-ról. Elsőnek összeszedtük, hogy milyen újdonságokat várhatunk pontosan az új okostelefonok terén, utána kiderült, hogy egy új Apple TV frissítést is kaphatunk. A legújabb szóbeszédek szerint a szeptember kilencedikei előadáson lehullhat a lepel a régóta pletykált iPad Pro-ról.

A tűzhöz közel álló források állítják, hogy a jövő heti rendezvényen az Apple bemutatja a régóta pletykált iPad Pro-ként emlegetett 12,9 colos tabletet. A hírek szerint a viszonteladók november folyamán kapják meg az új tabletet, amelyet már ugyanebben a hónapban elkezdenek értékesíteni. Mint mindenre, erre a készülékre is lesz előrendelés, amely a jelenlegi hírek szerint október végétől lép életbe. Annak ellenére, hogy a jövő heti keynote-on bemutatják a rég várt táblagépet, nem kizárt, hogy október első felében is kapunk egy másik eventet, ahol több dolgot is megtudhatunk a tabletről.

Ha igazak a híresztelések, akkor az iPad Mini vonal frissül, így a negyedik generációs tablet egy jobb processzorral lesz felszerelve, melynek köszönhetően elérhető lesz az iOS 9 osztott képernyős funkciója. Az iPad Air frissítésre egy kicsit várni kell, hiszen a források szerint ez a vonal csupán 2016 folyamán érkezhet meg leghamarabb.

Egyelőre ne vegyen senki semmit sem készpénznek, érdemes ezeket az információkat is erős fenntartással kezelni.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Robirob - 2015.09.05. 11:45

    Az iPad -et októberben szokták bemutatni, tehát ha most azept 9 -én mutatják be, akkor lehet, hogy hamarabb lesz a forgalmazás is… Jövőheten többet tudunk :)

Szólj hozzá Te is!