Egymilliónál több Apple Watch talált gazdára Kínában

HusztiD 2015.09.04. 10:56 Apple, Apple Watch 1 db 229

applewatchfelmeres_kiemelt

Nem olyan régen már beszámoltunk arról, hogy az IDC legutóbbi felmérése alapján összesen 3,6 millió darab Apple Watch-csot értékesíthettek világszerte annak a megjelenése óta. Mivel hivatalos adatokról eddig nem beszélt Tim és csapata, így kénytelenek vagyunk a különböző cégekre, illetve elemzők számításaira támaszkodni. Ezúttal a Business Insider hozta le a legújabb adatokat.

Egy héttel az IDC jelentése után az egyik legnagyobb kínai app statisztikákkal foglalkozó cég számolt be a legújabb hírekről. A felmérésük alapján Kínában jelenleg több, mint egymillió Apple Watch van használatban. Mivel egyelőre nem tudunk hivatalos adatokat, hogy milyen megoszlásban adtak el világszerte az okosórákból, így annyira nagy viszonyítási alap sincs. Ha helyesek voltak az IDC felmérései, akkor ahhoz képest egy eléggé nagy szeletet tudhat magának Kína, hiszen csak ezen a piacon értékesítették a készülékek közel egyharmadát.

Érdemes kivárni a jövő heti keynote-ot, hiszen az új iPhone és Apple TV mellett remélhetően több információt is kapunk az Apple Watch kapcsán.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Bubad - 2015.09.05. 05:43

    Most már kicsit uncsi nekem ez a sztori. Már lassan egy éve hülyítenek mindenkit, olvassuk a cikkeket nézzük a csilli villi videokat, és mire kapható lesz világszerte addigra lassan jön a Watch 2 vagy valami szar amire megint várhatnak az emberek. Én nagyon venni szerettem volna Egy sport verziót de elegem lett az állandó várásból nem én teszek szívességet remélem hogy venni akartam, de mindegy vettem egy Garmin Fenix- et ami azt hiszem egynlőre sokkal jobb döntés sporthoz :-(
    Tudom hogy itt ott kapható ilyen olyan forrásból de én szeretem a hovatalos app helyen bonyolítani az ilyen féle vásárlásokat, és ha jól tudom odahaza sem és itt ahol élek Thaiföldön sem kapható még app store-ban!

Szólj hozzá Te is!