Ilyen újdonságokkal jöhet az új Apple TV

HusztiD 2015.09.03. 11:46 Apple, Egyéb 1 db 313

appletv-800x550

 

Korábban már megannyi pletykát hallhattunk arról, hogy az új iPhone-okkal karöltve mutatják be a negyedik generációs Apple TV-t. Nagyon úgy néz ki, hogy a jövő hét szerdai keynote-on nemcsak az új okostelefonokat, hanem a teljesen megújult Apple TV-t is megismerhetjük, melyről most a BuzzFeed egyik meg nem nevezett forrása által kiderült, hogy milyen lesz valójában.

A készüléknek lesz egy univerzális keresője, amely azt jelenti, hogy egy keresésre több találatot is kiad. Ha például egy filmet keresünk, akkor több alternatív szolgáltatót is kínál, mint például az iTunes, Netflix vagy az Amazon Prime Video, így mindenki eldöntheti, hogy melyik féltől kap jobb ajánlatot. Maga az Apple TV megkapja a Siri integrációt, így hangutasítással is navigálhatunk majd. Ezek mellett elvileg az Apple A8-as processzora is helyt kap, továbbá lesz benne App Store is, melyhez idővel elérhető lesz az SDK, hogy a fejlesztők különféle alkalmazásokat készíthessenek hozzá.

Korábbi hírek szerint akár mozgásérzékelőt is kaphat a masina, melynek segítségével az Apple TV beléphet az alkalmi játékosok piacára is. Rossz hír azonban, hogy az új készülék nem támogatja majd a 4K streaming lehetőségét, így csak HD minőségű filmeket nézhetünk rajta. A forrás szerint a negyedik generációs Apple TV 149 dollártól fog indulni. A legolcsóbb modell valószínűleg 8 vagy 16 GB-os tárhellyel rendelkezik, azonban egyelőre nem tudni, hogy mennyit fognak kérni a nagyobb tárkapacitású készülékekért.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Zoli - 2015.09.04. 19:08

    Vlm írjatok arról, hogy ebbôl mennyi fog mûködni az appletv 3-son. Ez jobban èrkekelne!

Szólj hozzá Te is!