Az Apple újabb szakembert csábított át a Tesla-tól

Sloan 2015.08.25. 17:16 Apple, Egyéb 0 db 209

Az Apple ismét átcsábított egy mérnököt a Tesla-tól, hogy a szakember a Titán néven emlegetett projekthez csatlakozzon – jelezte a Reuters.  

carplay-3

Jamie Carlson már LinkedIn profilján is feltüntette a változást, miszerint a Tesla-tól távozva az Apple csapatához csatlakozott – valószínűleg Carlson is a titkos autóprojekten dolgozik majd első sorban. Köztudott, hogy a szakember korábban a Tesla robotpilóta projektjén dolgozott, így kézenfekvőnek tűnik, hogy az Apple a Titán névre keresztelt autón dolgozó csapatába invitálta a mérnököt. A Reuters arról is beszámolt, hogy összesen hat új szakember került az említett csapatba, például a Volkswagen egyik korábbi mérnöke.

A szakemberek egymás elől való elhalászásában már régóta munkálkodik a két cég – különösen azóta nőtt meg a Tesla-tól érkező mérnökök száma, mióta az Apple a Titán projekten dolgozik. Az almások állítólag már a BMW-vel is tárgyalnak, nemrég pedig olyan hírek is felröppentek, melyek szerint az Apple már próbapályákat keres, ugyanis a Titán munkálatai gyorsabban haladnak a vártnál.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!