Dr. Dre sajnálja

Sloan 2015.08.24. 17:55 Apple 0 db 613

Miután a Dr. Dre által 25 évvel ezelőtt elkövetett bűncselekmények a figyelem központjába kerültek, az Apple mellett a rapsztár is kénytelen volt reagálni a sajtóban megjelentekre. A Beats társalapítója azt mondta, sajnálja, hogy fiatalként erőszakosan viselkedett a nőkkel. 

13472-8268-150703-Dre-l_640x

A “Straight Outta Compton” című film megjelenését követően, amely Dr. Dre rapcsapatának, az N.W.A.-nek mutatja be útját a hírnév felé, több nő is a nyilvánosság elé állt, bántalmazással vádolva Dre-t. A rapper állítólag több nőt is megvert – 1991-ben például egy buliban támadt rá egy Dee Barnes nevű hölgyre, akivel később sikerült peren kívüli megegyezésre jutnia. Múlt héten azonban Barnes úgy döntött nyilvánosságra hozza történetét. Mivel a vádakra egyre nagyobb figyelem irányult, sem az Apple, sem pedig maga a vádlott, Dre nem hagyhatta szó nélkül a híreszteléseket. A rapper azt mondta rettentően bánja, amit fiatalkorában elkövetett, azóta más ember lett. “Bocsánatot kérek az összes nőtől, akit valaha bántottam, tudom, hogy ez örökre rányomta a bélyegét mindnyájunk életére.” – tette hozzá Dr. Dre.

Dre tavaly került vezetői pozícióba az Apple-nél, miután a cég 3 milliárd dollárért felvásárolta Dr. Dre, Beats névre hallgató termékcsaládját. Azóta Dre az Apple Music háza táján is munkálkodott; a Beats 1 rádiónál “The Pharmacy” néven fut heti műsora. Az Apple a Times hasábjain kiállt a rapper mellett, mondván Dre sajnálja 25 évvel ezelőtt elkövetett bűneit, s másfél év közös munka után, a cég úgy véli, a rapper valóban megváltozott, jó útra tért.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!