Kiszivárgott az iPhone 6s összeszerelt kijelzője is

Skarp 2015.08.03. 18:30 Apple, iPhone, Kiemelt hírek 0 db 854

Újabb állítólagos alkatrészről kerültek ki fotók a netre szombaton. A képek elvileg a következő generációs iPhone kijelzőjét ábrázolják, ami ha a kép legitim az első betekintés lehet az Apple Force Touch iPhone-os implementációjába.

iphone6s_panel

A képek a Geekbar nevű kínai javítóüzem Weibo oldalán tűntek fel és mindkét oldalát bemutatják az alkatrészcsoportnak. Állításuk szerint a részegység a nemsokára érkező 6s-é. Egy korábbi képen elvileg már láthattuk az elülső panelt az LCD komponensek nélkül is.

A mostani 6-os modellhez hasonlítva a megegyező lekerekített üveg széleket és formát láthatunk és nincs változás a hangszóró vagy a kamera elhelyezésének tekintetében sem. A hátoldalon a legtöbb érdekes részt fém hőpajzs rejti, de egy pár különbség azért ennek ellenére is látható. Egy felső részen egy ismeretlen komponens kandikál ki, amit a rossz képminőség miatt nem igazán lehet beazonosítani.

A hőpajzsok itt már szegecselve vannak a négy oldalukon, ami változás, hiszen eddig csavarokkal és csíptetőkkel voltak rögzítve. A fekete kis pöttyöcskék valószínűleg a Force Touch technológiához kellenek, ami várhatóan már jöhet ezzel a generációval. Az új iPhone ősszel fog bemutatkozni a múlt heti hírek alapján az új generációs Apple TV társaságában.

 

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!