Itt az Angry Birds 2 – malackodásra fel!

Sloan 2015.07.31. 15:51 Apple, Egyéb 1 db 287

Végre megérkezett a nagy sikerű Angry Birds folytatása!

angrybirds

Miután az első madaras játék hatalmas sikert aratott az App Store-ban, az Angry Birds rajongótábora már hosszú ideje várta a folytatást – így néhány népszerű változat után (mint például a Star Wars-os verzió) a Rovio most már elérkezettnek látta az időt az Angry Birds 2 kiadására.

A játék második szériája megőrizte az eredeti legfontosabb jellemzőit: maradtak a madarak, a katapult és a zöld malacok is. Azonban vannak új funkciók is: bizonyos szinteken több szakasz is teljesítendő a továbblépéshez és a használni kívánt madarat is kiválaszthatjuk. Párbajra hívhatunk más játékosokat és persze a már jól ismert malacokból sincs hiány. A játék már letölthető az App Store-ból, s az első verzióhoz hasonlóan, a hatás most sem marad el…

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Varga Gyuri - 2015.08.03. 15:19

    Sziasztok!

    Végig játszottam az első 26 pályát. Van ami tetszik benne, pl minden madárnak van másodlagos funkciója, illetve belekerültek “spellek” amik nagyon hasznosak. Ami viszont nekem nagyon nem tetszik, hogy egy-egyben lekoppintották a candy crush saga játékmenetét. 5 életed van, 30 percenként töltesz egyet. Valamennyi pálya két szakaszból áll ami olyan, mintha két külön pályát kellene teljesítened. A madarakból adott darab van, ha az első szakaszt elrontod a második tuti bukta. Mivel életre megy igen hamar elfogynak a szívecskék. Nekem annyira nem tetszik, de kitudja lehet egy nap folytatom :-)

Szólj hozzá Te is!