Buzzfeed: Szeptemberben jön az új Apple TV, Store-ostól, Siri-stől

Skarp 2015.07.31. 12:32 Apple, Egyéb 0 db 237

A Buzzfeed friss értesülései alapján az Apple már szeptemberben bemutathatja az új Apple TV modellt, ami új távirányítót, saját app store-t, Siri támogatást kaphat. Ez azt jelenti, hogy nem csak az új iPhone lehet az egyetlen újdonság az első őszi eventen. 

AppleTVKeyboard

Bennfentes források szerint Cupertino az új generációs set-top-box mellé saját app store-t és SDK-t is ki tervez adni, ami megkönnyíti a fejlesztők dolgát. Hardverét tekintve vékonyabb, mint a korábbi generációk és már A8 chip dolgozik alatta. A tárhely is nő, az operációs rendszer is teljesen átalakul és ezzel együtt jön Siri is. Alig pár napja számoltunk be arról, hogy egészen új távirányító jöhet, ami egybevág a friss értesüléssel.

Az új Apple TV-re mutató bizonyítékok egyre sűrűbben szállingóztak az elmúlt hónapokban: júniusban pl. az iOS 9 bétájában fedeztek fel utalást rá. A korábbi hírek szerint az Apple eredetileg a WWDC-n szerette volna bemutatni, de elhalasztották a rajtot, mert a termék még nem volt teljesen kész. Hogy az ehhez kapcsolódó streamingszolgáltatással mi a helyzet? A Buzzfeed szerint az később rajtolhat, mivel az Apple még mindig a tartalomszolgáltatókkal tárgyal. Valószínűbb a 2016-os indulás.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!