Látogatóközpontja is lesz a Campus 2-nek

Skarp 2015.07.30. 15:43 Apple, Egyéb 0 db 134

Hivatalos forrásból nem sok mindent tudunk az új főhadiszállásról, persze a rendszeres videók sokat segítenek a dolgok kibogozásában. A Silicon Valley Business Journal azonban egy eddig nem ismert részletet tárt fel.

visitorcenter

Azt már eddig is tudtuk, hogy a környező utcákról nem lehet majd belátni a kampusz területére, de egy friss beadvány alapján úgy tűnik, lesz látogatóközpontja is a komplexumnak. De ez még nem minden, egy pár méter magas megfigyelőfedélzet is felépül, amiről a vizitelők jobban beláthatják a területet.

visitorcenter2

A látogatóközpont és vele a tetejéül szolgáló deck egy jó nagy üvegstruktúra és szénszálas tető kombinációjából áll össze. Az alsó szinten egy 220 négyzetméteres kávézó és egy 940 négyzetméteres Apple Store található. Lépcsők és liftek visznek fel a tetőszintre, hét méter magasra, ami ugyan nem sok, de a terület áttekintésére tökéletesen alkalmas. A hírek szerint a központ hétköznapokon reggel héttől este hétig, hétvégén reggel kilenctől este hétig tart majd nyitva a vendégek előtt.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!