Az Apple Watch tényleg egészségesebbé teszi a felhasználókat

Sloan 2015.07.29. 13:20 Apple, Apple Watch, Kiemelt hírek 2 db 426

Kevesebb, mint négy hónappal az Apple Watch megjelenése után egyre több korai felhasználó véli úgy, hogy az eszköz egy egészségesebb életmód felé terelte őket. Sokan ugyanis napi szinten használják az óra egészségügyi és fitnesz szolgáltatásait. – mutatja a Wristly legfrissebb kutatása. 

speck-case-copy

A 1000 megkérdezett Apple Watch tulajdonos 75%-a úgy gondolja, hogy az eszköz megvásárlása óta többet mozog, 67%-uk többet sétál, 57%-uk többet edz és 59%-uk él egészségtudatosabban mióta karján viseli a készüléket. A vásárlók általában elégedettek az óra egészségügyi és fitnesz funkcióival. A megkérdezettek 89%-a nagyon elégedett volt a gyári Activity applikációval, 80%-uk pedig a pulzusmérővel, 75%-uk pedig a Workout alkalmazással is elégedett volt.

Az egészséges életmód következetességen alapul, így nem meglepő, hogy a Wristly felmérése szerint, a Watch tulajdonosok 86%-a napi szinten, 12.3%-uk általában, 1.3%-uk pedig csak ritkábban viseli az órát. Egyértelmű, hogy az egyéb motivációt adó, mozgásra sarkalló eszközök mellett, az Apple Watch is fontos szerepet játszik abban, hogy minél többen az egészséges életmódot válasszák.

A Wristly a legnagyobb olyan piackutató cég, ami az Apple Watch-ról is készít felméréseket, körülbelül 1000 résztvevővel. Nem rég megjelent adataik szerint, a Watch vásárlók 97%-a elégedett a termékkel.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 2 db

  1. aggressor - 2015.07.29. 23:08

    engem meg egészségtelenebbbé tenne akkor. nem tudnék úszni, nem tudnék kyokushinkai edzésen lenni. baromság!!! sportoló nem fogja ezt a szart hordani.

    • Skarp - 2015.07.30. 00:15

      olvass és értelmezz, mielőtt kommentelsz

Szólj hozzá Te is!