Az iPad Mini 4 az Air 2 kicsinyített verziója lesz, jön az Air 3 is

Skarp 2015.07.28. 17:33 Apple, iPad, Kiemelt hírek 2 hozzászólás 976

A negyedik generációs iPad mini az Air 2 miniatűr verziója lesz – írja a japán Apple-szakblog, a Mac Otakara. A cikk szerint az új miniszéria ugyanazokat a dolgokat fogja tudni és azonos specifikációval rendelkezik, mint az Air 2.

ipadek

Ez azt jelenti, hogy az előlapi iSight kamera 8 megapixeles lesz, a váz vastagsága 6,1 milliméteres és tükröződésmentes kijelzőbevonatra is számíthatunk. A Mac Otakara szerint ráadásul az új Mini az A9-alapú Air 3-mal egyszerre érkezhet, ami ellentmond a múltheti Economic Daily News riportnak, amely szerint nem fog új Air megjelenni idén és a mini 4 lesz az utolsó 8 hüvelykes Apple-tablet.

Ming-Chi Kuo, aki az eddig felsoroltak közül a legmegbízhatóbb pletykafronton, szintén alátámasztotta a japánok értesüléseit a mini specifikációit illetően. Viszont a KGI Securities elemzője sem nyilatkozott meg az Air 3-ról, vagy az iPad Proról, bár az utóbbiról korábban többször is említést tett.

Sokak szerint ha az Apple három új iPad-et jelentet meg, az Air 3-at, a Mini 4-et és a Pro-t – az talán segíthet visszafordítani az Apple lassan másfél éve zuhanó tableteladásait. Az Otakara is kifejezetten megbízhatónak számít értesülések terén, de eddig semmilyen más bizonyíték nem támasztja alá az értesülést.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Lesi - 2015.07.28. 19:15

    Ilyen konfigurációban én nagyon várom a Mini 4-et! Jelenleg Retina Minim van, meg sem fordult a fejemben eddig lecserélni, de igy már lehet hogy beadom a derekam!

  2. iGnoom1548 - 2015.07.30. 06:16

    Lesi +1

Szólj hozzá Te is!