Dr. Dre The Pharmacy című műsora szombaton debütált a Beats 1-en

UP 2015.07.06. 16:21 Apple, iTunes 0 db 244

Dr. Dre pénteken bejelentette, hogy július 4-én, szombaton debütál kéthetente futó rádióműsora, a The Pharmacy, ami a nyugati-parti hiphop zenékre fókuszál majd.

13472-8268-150703-Dre-l_640x

Az egy órás show keleti idő szerint 6-kor kezdődött, de nem lehetett előre tudni, hogy a Beats 1 része vagy az Apple Music önálló csatornája lesz-e, de nagyobb esélyt látszott arra, hogy a Beats 1 műsoraként funkcionál majd, ami szombat este be is igazolódott. Dr. Dre, eredeti nevén André Young, akkor csatlakozott az Apple-höz, amikor a vállalatát, a Beats-et felvásárolta az almás cég.

Beats 1 digitális rádióállomást az Apple Music alappillérének tartják, amely meghatározó és elkülönítő szerepet tölthet be a konkurenciával szemben. A Zane Lowe DJ által vezetett Beats 1 számos közelgő műsorának házigazdáját felfedte már, akik között olyan hírességek szerepelnek, mint Elton John és St. Vincent. Az Apple Music tekintetében ez a második exkluzív tartalom Dr. Dre-től, hiszen a múlt hét elején már bejelentette, hogy az új albuma, a The Chronic is elérhető a szolgáltatáson keresztül.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!