Új kémfotók az iPhone 6s-ről?

Sloan 2015.07.02. 15:40 Apple, iPhone, Kiemelt hírek 0 db 1 058

Néhány a napokban kiszivárgott fotóból azt sejtjük, hogy az új iPhone-okban új, vagy átalakított belső alkatrészeket is találunk, a külső kialakítás azonban szokás szerint megegyezik majd a jelenlegi modellekével. 

13432-8170-9to5mac_6s25-xl

A fotók arról árulkodnak, hogy az Apple valószínűleg a Qualcomm MDM9635M LTE modemre modemre vált át, ami akár kétszeresére növelheti a letöltési sebességet az iPhone 6 teljesítményéhez képest, valamint az akkumulátor energiagazdálkodását is jóval hatékonyabbá teheti. A 9to5Mac-nél megjelent képeken azonban az is látható, hogy az ún. “iPhone 6s” külső dizájnja megegyezik a jelenlegi iPhone 6 modellekével. A  fotók hitelessége egyelőre nincs megerősítve.

Úgy tűnik, hogy a készülék mérete, a gombok, portok, kamerák, a SIM kártyatálca és az Apple logó helyén sem változtatnak a következő generációs iPhone-nál. Mindez teljességgel ellentmond az eddig felröppent pletykáknak, melyek egy vastagabb, Force Touch szenzorok elhelyezésére is alkalmas, erősebb vázú készülékről írtak.

Az Apple eddigi stratégiáját tekintve az “S” modelleket illetően, nem lenne meglepő, ha tényleg különösebb változások nélkül kerül ki az új széria. A hardverrel és kamerával kapcsolatban rendre újabb és újabb spekulációk látnak napvilágot, míg az Apple Watch-nál alkalmazott  Force Touch technológia adaptációjáról is csak találgathatunk. Ugyanígy a 12 megapixeles kameráról és több RAM-ról, valamint a 7000-es szériájú aluminum vázról és új színvariánsokról szóló hírek is megerősítésre várnak.

A következő generációs iPhone idén ősszel érkezik, 4-7 és 5,5 hüvelykes kivitelben.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!