Ingyen cseréli az Apple a 3 TB-os iMac merevlemezeket

UP 2015.06.22. 18:02 Apple, Mac 0 db 331

Az Apple pénteken jelentette be, hogy néhány olyan Mac tulajdonos, akiknek a gépe 3 TB-os merevlemezzel került értékesítésre, jogosultak lehet a meghajtó díjmentes cseréjére, mivel e meghajtótípusok bizonyos körülmények hatására elromolhatnak.

13.08.17-iMac_Graphic_Replacement

A programot azoknak a 27 hüvelykes iMac tulajdonosok számára nyitották meg, akik 3 TB-os merevlemezzel szerelt iMac-et vettek 2012 december és 2013 szeptember között. Azok akik nem biztosak abban, hogy beleesnek ebbe a kategóriába a sorozatszámmal ellenőrizhetik az Apple honlapján. Az Apple azt javasolta a felhasználóknak, hogy csináljanak biztonsági mentést mielőtt elvinnék a gépeket a szervizbe, mert a csere után nyilván szükség lesz a gépek operációs rendszerének és alkalmazásainak újratelepítésére.

A program keretében intézett javításokat minden Apple Store-ban és felhatalmazott Apple szervizben megtehetik a tulajdonosok. Azok a felhasználók, akik már kifizették a javítás költségeit, felvehetik a kapcsolatot a vállalattal és kérhetnek visszatérítést. Ez már a második szervizprogram az Apple-nél az idén, mivel februárban meghirdették a 2011-es MacBook Pro laptopok javítását, amik hibás videókártyáik torzítják a képet, váratlanul újraindulnak és hasonló problémákkal szenvednek.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!