Kuo szerint a következő iPhone 7000-es alumíniumból készül

UP 2015.06.18. 13:02 Apple, iPhone, Kiemelt hírek 1 db 932

A KGI Securities elemzője, Ming-Chi Kuo ismét kiadott egy memót a befektetők számára, amelyben megerősíti, hogy a következő generációs iPhone olyan alumíniumból készül majd, amit az Apple Watch Sport gyártása során is használtak. Kuo azt is megjegyezte, hogy az Apple ugyanazt a dizájnt fogja használni, mint az iPhone 6-nál, de elképzelhető, hogy méreteiben kissé eltér majd elődjétől. 

martin-hajeck-rose-gold-iphone-6s_thumb800_640x

A jelentés szerint a következő generációs iPhone 0,15 mm-rel lehet hosszabb és szélesebb az erősebb 7000 sorozat alumíniumötvözet miatt, illetve 0,2 mm-rel vastagabb a Force Touch képernyő miatt. Azonban az új paraméterek nem jelentenek akkora eltérést, hogy az iPhone 6 felhasználók ténylegesen érezzék a különbséget.

A vállalat így jellemzi a 7000-es sorozatú alumíniumötvözetet saját honlapján:

“Az Apple Watch Sport esetében 7000 Series alumíniummal dolgoztunk – ugyanolyannal, amit a versenykerékpároknál használnak. Egy új ötvözetet hoztunk létre, amely ugyanolyan könnyű, mégis sokkal tartósabb – 60%-kal erősebb, mint a legtöbb alumíniumötvözet. Eközben harmadannyi a sűrűsége, mint a rozsdamentes acélé. Világos, fényes felülete van, és egységes szerkezete megvéd a károsodástól és a szennyeződésektől. Minden váz gondosan megmunkálunk és polírozunk, majd mikroszkopikus cirkónium gyöngyökkel bombázzuk az egyenletes és selymes tapintás érdekében. E speciális anodizációs folyamatnak köszönhetően létrejön egy erős, tiszta külső réteg, amely megvéd a karcolódástól és a rozsdásodástól.”

Kuo ismét megerősítette, hogy a következő generációs iPhone szériával az Apple rózsaarany (rose gold) kivitelt is bevezet, illeszkedve a rózsaarany színű Apple Watch Edition okosórához. A már meglévő arany színű telefon a jövőben jobban hasonlíthat a sárga arany Edition-re, a szintén már létező asztoszürke iPhone is várhatóan inkább lesz majd fekete, mint szürke hasonlóan az Apple Watchhoz..

 

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Robirob - 2015.06.18. 15:17

    Legyen igaza de szerintem ez inkább az iPhone 7-nél lehet, a 6 s -nél talán a színek változhatnak …

Szólj hozzá Te is!