Az iOS 8.4 új bétájában megjelent az Apple Music regisztrációs felülete

UP 2015.06.17. 13:13 Apple, iOS, iTunes 0 db 846

A legújabb iOs 8.4 nyilvános bétájának felhasználói most szembesültek azzal, hogy regisztrálhatnak az Apple Music szolgáltatásra, két héttel azelőtt, hogy az egész elindulna. Na jó nem, de egy kis ízelítőt kaptunk abból, hogy milyen is lesz.

Apple-Music-India-price_640x

A screenshotokat Alex nevű holland felhasználó osztotta meg. A tapasztalatok szerint pedig a szó szerint félkész regisztrációs ablak automatikusan felugrik az Apple Music applikációjának elindítása után, és a felhasználó eldöntheti, hogy a 3 hónapos ingyenes próbaidőszakra iratkozik fel vagy kihagyja az alkalmazás szokásos csatlakozását. A próbaváltozat kiválasztását követően azt is megjelölhetjük, hogy egyénileg vagy családi szinten szeretnénk használni a szolgáltatást, azonban tovább egyelőre nem léphetünk.

Az Apple Music a tervek szerint június 30-áig nem indulna el, addig azonban a vállalat kiadná az iOS 8.4 végleges verzióját, illetve a Mac és a Windows iTunes frissítéseket is, melyek mind támogatják majd az új zenei szolgáltatást. Valamikor ősszel pedig végül az Apple TV és az Android felhasználóknak is elérhetővé válik a szolgáltatás. Az Apple Music havi előfizetése 10 dollárba kerül egyénenként, illetve 15 dollárba családonként, ez utóbbi egészen hat főig használható. Azoknak, akik nem regisztrálnak továbbra is elérhető lesz a Beats 1 rádió, az iTunes Radio és a Connect.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!