Az Apple Watch Sporthoz passzoló színekben érkezik az új Powerbeats2

Sloan 2015.06.15. 16:50 Apple, Apple Watch 0 db 283

Az Apple ma jelentette be a Beats Powerbeats2 wireless fülhallgatók új színvariációit: fekete, fehér, kék, zöld, rózsaszín – az új modellek az Apple Watch sport szíjakhoz is passzolnak.

powerbeats2_sport_colors

Az új fülhallgatók, az eredeti Powerbeats 2-höz hasonlóan szintén 200 dolláros áron kaphatóak, az üzletekben jelentős promócióval indult az értékesítés. A Powerbeats2 vegyes kritikákat kapott, sokan ugyanis úgy vélték, nem fér össze egy fülhallgató a Beats termékekre jellemző basszus erejével. A fülhallgatókhoz egyébként különböző méretű és formájú füldugók is járnak, melyek nagymértékben befolyásolják a felhasználói élményt.

Bluetooth-os füles lévén a Powerbeats2 wireless képes kapcsolódni rengeteg eszközhöz – a hivatalosan támogatott készülékek listáján többek között az iPhone, az iPad és mostantól az Apple Watch is szerepel. Mivel a Watch is képes zenét tárolni és még párosított iPhone nélkül is alkalmas azok lejátszására, a fülhallgató hasznos kiegészítő lehet az óratulajdonosok számára. Ezt pedig az Apple is igyekszik kihasználni – ezt mutatják az új, Watch modellekhez passzoló Powerbeats2 színek is.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!