A Find My iPhone és Friends beépített app lett az iOS 9 első bétájában

Sloan 2015.06.11. 13:20 Apple, iOS 0 db 526

A “Find My iPhone” és “Find My Friends” gyári alkalmazások lesznek az iOS 9 első béta verziójában, ezzel tovább növelhetik a natív iPhone applikációk amúgy is gyarapodó számát a szoftverfrissítés megjelenésekor.

13184-7738-appleinsider-2-l

Jelenleg, az iOS 8-ban a Find My iPhone és Find My Friends opcionálisan telepíthetőek az App Store-ból, az új iOS-nál azonban már gyárilag telepítve megtaláljuk a két alkalmazást, melyek ennek megfelelően nem is távolíthatóak el. Az Apple tavaly hasonlóan járt el, amikor az “iBooks” és a “Podcasts” jelent meg beépített, natív applikációként az iOS 8-nál. Az iBooks esetében ez rendkívül sikeresnek bizonyult: az Apple e-book platformja több millió új felhasználóra tett szert.

A Find My Friends emellett új, Notification Center widgettel is rendelkezik majd, amely mutatja közelben lévő barátainkat, az alkalmazás megnyitásával pedig részletes információkat kapunk pontos hollétükről. Az iOS 9 további újításaként, a Passbook-ból Wallet lesz, a Newsstand helyébe pedig a News alkalmazás lép. A Find My iPhone gyári alkalmazássá válása viszont fontos lehet, mert még jobban felhívhatja a figyelmet a szolgáltatásra a biztonsági dolgokra kevésbé ügyelő júzerek körében is.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!