Itt az OS X 10.10.4 ötödik, és az iOS 8.4 negyedik bétája

Sloan 2015.06.10. 11:50 Apple, iOS, Kiemelt hírek, OS X 0 db 566

A fejlesztők számára mától elérhető az OS X 10.10.4  ötödik béta és publikus béta verziója. Jön az újabb iOS béta is, mindenki kapaszkodjon!

yosemite

Körülbelül két héttel a negyedik OS X 10.10.4 béta és két hónappal az első megjelenése után, itt az ötödik fejlesztői változat. A frissítést már április óta tesztelik – akkor jött ki a OS X 10.10.3, mellyel az új fotós OS X applikáció is debütált. Az új béta a Software Update-en keresztül tölthető le a Mac App Store-ból vagy a Mac Developer Center-ből. Az előző változat több újítást is hozott, többek között a már említett fotó appot és újratervezett emoji készletet, a OS X 10.10.4 azonban úgy tűnik szintén inkább a teljesítményre és a hibajavításokra fókuszál.

A Discoveryd névre hallgató kissé problémás hálózati folyamatot, melyet több hibával is összefüggésbe hoztak, a bugmentes mDNSresponder váltott fel. Egyelőre nem tudni, mikor kerül a nagyközönség elé a OS X 10.10.4, a negyedik béta verzió megjelenéséből azonban arra következtetünk, hogy a tesztelési időszak hamarosan véget ér.

Az iOS 8.4-ben az újragondolt Zene applikáció a legnagyobb újítás, ami a nemsokára érkező Apple Music szolgáltatást is támogatja majd. Tekintve, hogy a szolgáltatás indulási idejét már tudja (június 30.) nem nehéz kitalálni, hogy mikor jöhet a végleges verzió az iOS 8.4-ből. Van is mit kijavítani, mivel a legutóbbi 8.4 builddel egy csomó hiba is megjelent, amik nagyrészt a Zene alkalmazáshoz csatlakoznak: gondok voltak az AirPlay streaminggel, Home Sharinggel, a Genius Mixekkel és az iTunes Radio sem funkcionált tökéletesen.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!