Mi történt a héten? – 2015/23.

Skarp 2015.06.07. 19:17 Apple, Egyéb, Kiemelt hírek 0 db 202

Mivel sokan csak szombaton-vasárnap jutnak gép elé, minden hét végén összeszedjük nektek a elmúlt 7 nap szerintünk legfontosabb híreit az eredeti posztok linkjeivel, napokra lebontva.

screen-shot-2015-04-10-at-6-18-05-pm_1_640x360

HÉTFŐ folyamán derült ki teljes bizonyossággal, hogy a szenzoros autók valójában a Maps fejlesztéséhez készítettek 3D-s utcakép fotókat. Az elmúlt hét első napján kaptuk a hírt arról is, hogy az iTunes Radio vendégsztárjai között olyan nevek is lesznek, mint Pharrell Williams, Drake vagy David Guetta. Arról korábban adtunk hírt, hogy a BBC-s Zane Lowe állandó szerepet vállalt az Apple-nél, hasonló szerepben

KEDD során írtunk arról, hogy Angela belsős anyagok alapján már a júniusi rajtra készíti fel a dolgozókat.

A SZERDAI napon jött a kellemetlen infó, hogy az eddigi talán legdurvább Mac sebezhetőséget találta meg egy biztonsági szakértő. 2014 közepe előtt készült a MacBookod? Ne nagyon hagyd lemenni alvóba. Részletek itt.

CSÜTÖRTÖKÖN ismét nagy hírt kaptunk: a Maps nem sokára minden platformról elérhető lesz webes felületen keresztül. Hogy rossz hír is essen a hét közepére: az Apple bejelentette, hogy elkezdi visszahívni a Pills XL hangszórókat, amik még a Beats  felvásárlása előtt kerültek a piacra. Az ok: akár tűzveszélyességig is melegedhetnek.

A PÉNTEK megerősítéssel szolgált: most már biztos, hogy június 26-án jön a második kör és két hét múlva indul a bolti forgalmazás a Watch esetében. Futottak még kategória: az Apple továbbra is az ötödik a Fortune 500-as listáján. Csak a Walmart, az Exxon-Mobil, a Chevron és a Berkshire-Hathaway tudta megelőzni.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!