Watch: Június 26-án második kör, két hét múlva a bolti értékesítés

UP 2015.06.05. 13:11 Apple, Apple Watch, Kiemelt hírek 0 db 282

Tegnap végre hivatalosan is közzétette az Apple a második körrel kapcsolatos adatokat. A következő hét országban június 26-án indulhat a forgalmazás online, Store-okban és APR-eken keresztül.

196358-1280_640x

Ezek az országok az alábbiak: Olaszország, Szingapúr, Mexikó, Dél-Korea, Spanyolország, Svájc és Tajvan. Ezen felül azt is bejelentették, hogy az Apple Watch modellek bolti forgalmazása két hét múlva indulhat az USA-ban és valószínűleg a többi elsőkörös országban is. Sajnos mi leghamarabb a harmadik körben kaphatunk az új kütyüből.

“Az Apple Watch fogadtatása minden lehetséges módon felülmúlta a képzeletünket és bizsergünk, hogy még több emberhez eljuttassuk világszerte.” – ezt már Jeff Williams a műveleti alelnök nyilatkozta és közölte azt is, hogy jó ütemben kezdik utolérni magukat és megköszönte a vevőknek a türelmüket.

Ami igaz igaz, a a legújabb hírek szerint a 42 millis Space Black rozsdamentes acél + Space Black Link Bracelet szíj kombón kívül minden rendelés eljut a tulajához két héten belül. A korábbi, első körös országokkal (USA, Ausztrália, Kanada, Kína, Franciaország, Németország, Japán, Hong-Kong és Egyesült Királyság) együtt tehát immáron 16 országban lehet majd megkapni az Apple okosóráját.

 

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!