Jótékonysági árverésre bocsátott az Apple egy körtúrát a kampuszán

Skarp 2015.06.05. 16:29 Apple, Egyéb 0 db 183

A Charitybuzzon indított el egy újabb licitháborút a cég, aminek nyertese bejárhatja a Cupertinoban található 1 Infinite Loop címen található kampuszt és nem más vezeti végig a főhadiszálláson, mint az oktatásért felelős alelnök, John Couch.

infinteloopcampus

Bár a legnagyobb összeget felajánló résztvevőnek saját magának kell megoldania a szállást, ellenben a vezetésre vihet magával még egy felnőttet és akár három gyereket is, az időpont pedig közös megegyezésen alapul majd. Az aukció elvileg június 18-án zárul, keleti parti idő szerint délután háromkor.

A bevételek a Giant Steps Therapeutic Equestrian Centernek mennek majd, amely fogyatékkal élő felnőttek és gyerekek számára nyújt lovaglási lehetőséget, terápiás céllal. A poszt írása idején 5000 dollárnál jár a licit, jóval a becsült 50 ezer dolláros érték alatt. Bár a kampusz részben hozzáférhető a nyilvánosság számára, a nagy része zárt a külső szemlélők részére és nincsenek hivatalos túravezetések, így a nyertesnek biztosan egyedi élményben lehet része

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!