Mégsem lesz új Apple TV a WWDC-n?

Sloan 2015.06.04. 14:00 Apple, Egyéb, Kiemelt hírek 1 db 347

Legalábbis a New York Times szerint így lesz, és a Buzzfeed és a Re/Code szakírói is vadul helyeselnek a hírre: úgy tűnik: az Apple úgy döntött, mégsem mutatja be az új hardvert a hétfői keynote-on.

appletvuj

Se SDK, se új vas nem várható és ezt már május közepén eldöntötték, írja a legújabb, belsős forrásokra hivatkozó cikk. Megújuló távirányítóval és a fejlesztői toolkittel együtt tervezték bemutatni ám a jelek szerint a set-top-box még nem áll teljesen készen a megmérettetésre – tehát nem fogják kiadni a régi Apple-filozófia alapján.

Már jó ideje írogatjuk mi is, hogy a mostani WWDC-re tervezték a rajtot, illetve többször előkerült az App Store integráció és a Siri hangirányítás is. Valószínűbbnek tűnik jelenleg, hogy ősszel jöhet az új generáció, talán pont a tévés szolgáltatással együtt.

A hét elején már jöttek a pletykák arról, hogy az előfizetéses tévészolgáltatás biztosan nem mutatkozhat be a WWDC-n, mert megakadtak a tárgyalások a tartalomszolgáltatókkal. A többi potenciális újdonságról mai másik kiemelt posztunkban olvashattok.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Patrick - 2015.06.04. 16:59

    Mar mindenhol minden az Apple TV-ről szól. Ha lesz lesz, ha nem akkor nem. Hétfőn mindenki megtudja. :)

Szólj hozzá Te is!