A CBS a Showtime-ot küldi ringbe az HBO Now ellen az Apple TV-n

UP 2015.06.04. 16:36 Apple, Egyéb, Kiemelt hírek 0 db 320

Alig három hónappal az után, hogy az HBO Now megjelent az Apple TV-n, a pletykák szerint a CBS a végső fázisban van a nagy riválishoz hasonló szolgáltatás megjelenésének előkészítésében.

img_3123_640x

Az HBO Now-hoz hasonlóan, a Showtime is csak az Apple TV-n keresztül lesz hozzáférhető eleinte, más platformokon csak később válik majd elérhetővé, arról azonban korábban nem lehetett tudni, hogy mikor indulna és mennyibe kerülne mindez az arra vágyóknak. Az HBO Now, ami április 7-én indult útjára 14,99 dollárba kerül havonta az előfizetők, de azt már bejelentették, hogy más eszközökkel is elérhető lesz a közeljövőben.

A legfrissebb hírek szerint viszont a Showtime névre keresztelt szolgáltatás hivatalosan is elindulhat már július 12-én, méghozzá 10,99 dolláros havidíjjal. Azok a felhasználók, akik júliusig regisztrálnak, 30 napon keresztül ingyen élvezhetik az új szolgáltatást. Arról nincs infó, hogy az Apple-ös exkluzivitás meddig tarthat.

Akárcsak az HBO, a Showtime is az eredeti programszolgáltatás és egy kiterjedt filmkönyvtár kombinációjaként működik majd. A csatorna legismertebb műsorai közé olyan sorozatok tartoznak, mint a Homeland, a Dexter, a Weeds, a Californication és a United States of Tara.

Miután a hír felröppenése gyanúsan közel esik a június 8-án esedékes WWDC-hez, elképzelhető, hogy a vállalat már ekkor bejelenti a legújabb fogást. Ráadásul azért sem lenne meglepő, mert az HBO Now Apple TV-s megjelenését is az Apple legutóbbi eseményén, a Spring Forwardon jelentették be, amikor Richard Plepler HBO-vezérigazgató csatlakozott Tim Cookhoz a színpadon.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!