A NatGeo is felkerült az Apple TV csatornalistájára

Sloan 2015.06.03. 13:20 Apple, Egyéb 0 db 337

Kevesebb, mint egy héttel a WWDC esemény előtt, ahol az új Apple TV is bemutatásra kerül majd, a már meglévő platform hozzáférést szerzett a National Geographic Channel az eredeti sugárzás után másnap elérhető tartalmaihoz. 

Nat-Geo-TV-Channel-Apple-TV-Icon

A második és harmadik generációs set-top box tulajdonosai keddtől automatikusan megtalálják majd a csatornát “NatGeo TV” néven, amely a National Geographic Channel ingyenes, eredeti sugárzás után már másnap elérhető teljes epizódjaihoz való hozzáférést jelenti. A NatGeo TV-n a National Geographic és Nat Geo Wild csatornákon futó műsorok is megtekinthetőek lesznek. Ahogy más kábeles tartalmaknál itt is csak érvényes kábelelőfizetéssel lesz elérhető, a kompatibilis szolgáltatók között pedig a Comcast, az AT&T, a Time Warner, a Verizon és a Charter is szerepel.

Az újonnan elérhető csatorna érkezése mindössze néhány nappal előzi meg a Worldwide Developers Conference eseményt, ahol várhatóan bemutatásra kerül majd az új set-top box és évek óra először frissítik az Apple TV-t. A pletykák szerint az új modell A8 processzorral, App Store integrációval, Siri hangvezérléssel is rendelkezik és új touchpades távirányítót is kaphat

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!