A Foxconn lesz a többségi gyártó az iPad Pro és az iPhone 6s esetében

UP 2015.05.22. 14:44 Apple, iPad 0 db 628

Az Apple ezeréves gyártó partnere, a Foxconn fogja kezelni a következő generációs iPhone és a legújabb 12-hüvelykes iPad termelésének többségét is, melyek megjelenése idén ősszel várható Ming- Chi Kuo elemző szerint. 

ipad-12.9_inch_640x

Az új iPhone 6s 4,7-inches és 5,5-inches méretben jelenhet meg a KGI elemzője szerint, illetve Force Touch technológiával, amelyet az Apple Watch és az újabb MacBookok esetében is használnak. Kuo azt is megjegyezte, hogy az új iPhone augusztusban jelenhet meg, ami kissé hihetetlen, hiszen sosem történt még így. Épp ezért nem is világos milyen előnye lenne a korábbi megjelenésnek, kivéve hogy ha a cél a negyedéves eredmények javítása.

Bár Kuo mutatói kifejezetten jók az Apple új termékeinek előrejelzésében, beleértve a hardverek és alkatrészek beszállítóit, viszont a megjelenés dátumával eddig hadilábon állt. Tavaly például azt jósolta, hogy az iPhone 6 Plus nem jelenik meg 2015-ig, míg idén az Apple Watch indulását márciusra tette, pedig április 20. volt a hivatalos megjelenés dátuma. Az új iPad Proval kapcsolatban viszont nem csak a gyártót jósolta meg a Foxconnal, de azt is elmondta, hogy az utolsó negyedévre várja a megjelenést, ami reálisnak tűnik, hiszen korábban is október-november környékén jelentek meg az iPadek.

Különböző források szerint a következő generációs iPad Force Touch technológiával, Bluetooth stylusszal, USB-C porttal és NFC képességekkel érkezhet. Egyes találgatások szerint viszont csak 2016-ra várható az óriás iPad megjelenése.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!