Megjelent az első Apple Watch frissítés: itt a Watch OS 1.0.1

Sloan 2015.05.20. 12:06 Apple, Apple Watch, Kiemelt hírek 1 db 699

Kedden megjelent a Watch OS 1.0.1, az óra legelső szoftverfrissítése, amely sok apró problémára kínál megoldást – többek között a Siri teljesítményének és az egy helyben végzett aktivitás mérésének javítása is a listán szerepel.

12942-7250-watchupdate-150519-l

A frissítés letöltéséhez az Apple Watch applikáció megnyitása szükséges az iPhone-on, ezután a “My Watch”, majd az általános és szoftverbeállítások menüpontot kell választanunk. A letöltés 51,6 MB-os. A frissítés leginkább a következők javítására összpontosít: Siri, állóhelyzetben végezhető tevékenységek mérése, kalóriamérés szobabiciklizés vagy evezőpad használatakor, távolság és sebesség mérése futás és gyaloglás közben, emellett pedig a hozzáférhetőségen és a harmadik féltől származó alkalmazásokon is javítottak.

Ráadásként, az új emojik is megjeleníthetőek lettek és további nyelvek kerültek hozzáadásra – így már a brazíliai portugál, dán, holland, svéd, orosz, thai és török nyelv is elérhető. Az Apple azt javasolja, hogy telepítéskor az óra legyen az iPhone hatótávolságán belül, legyen töltés alatt illetve rendelkezzen legalább 50%-os töltöttséggel. Miután a frissítést letöltöttük iPhone-ra,  azonnal elindíthatjuk vagy elhalaszthatjuk Watch-ra való telepítését. A frissítés jóváhagyása után a telepítés közben ugyanazt a folyamatjelzőt látjuk majd az eszközön, mint egy normál iPhone-Watch szinkronizáláskor.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Guetta - 2015.05.20. 12:30

    Magyar nyelv is jöhetne màr rà

Szólj hozzá Te is!