Itt az iHungary Webshop nagy nyári kiegészítő ajánlója!

Skarp 2015.05.20. 20:09 Apple, iDoki, Kiemelt hírek 0 db 1 664

Úgy tűnik immár véglegesen megérkezett a jó idő, ilyenkor a leglustábbak is kimennek a szabadba, ráadásul indul a strandszezon. Jól jöhet pár kiegészítő, ami kényelmesebbé teheti nyaralásunkat, pihenésünket, szabadidős tevékenységeinket. Összeszedtünk nektek pár terméket az iDokival közösen üzemeltetett iHungary Webshopunk kínálatából, ami bárki számára jól jöhet az év legaktívabb időszakában.

1. Lifeproof frē for iPhone 6 vízálló tok

lifeprooffrei6

A LifeProof tokja az extrém életmódot folytató embereknek is tökéletes választás lehet. Kemény polikarbonát borításának hála védi az elejtésből, portól, hótól, jégtől okostelefonunkat. Ráadásul, mivel milliméter pontossággal illeszkedik a készülékre, két méter mélységig vízállóvá is teszi azt. Az IP68-as minősítése mellett az amerikai védelmi minisztérium, a DoD “MIL-810F 516” szabványának is megfelel úgy, hogy közben nem teszi ormótlanná készülékünket és az érintőképernyő és a Touch ID is tökéletesen használható, illetve szükség esetén hozzáférhetünk az összes gombhoz és csatlakozóhoz. Tükröződésmentes optikai üvege nem rontja a fényképezőgép teljesítményét sem. 27490-ért megrendelheted tőlünk.

Jelenleg ugyan nem látszik a webshop kínálatában, de van iPhone 5-öshöz is, a hibát hamarosan elhárítjuk, így az előző generációk tulajai is élvezhetik a Lifeproof tokjának előnyeit.

2. Fontastic Power Bank 2200 mAh

fontastic

Vége annak az időszaknak, amikor ha kint voltunk a strandon és Facebookozás, Instagramozás közben lemerült telefonunk várnunk kellett estig, vagy mire konnektor közelébe kerülünk. Amíg az új, innovatív akksik meg nem jelennek, hasznos társ lehet egy powerbank, ami kis méretével elfér a kezünk ügyében, táskánkban vagy zsebünkben, így magunkkal vihetjük bárhova. Beépített 2200 mAh kapacitású lítium-polimer akksijával könnyedén tölthetünk vele iPhone-t, iPad-et, iPod-ot vagy bármilyen más USB-s kábellel tölthető készüléket. Hogy mennyi? Mindössze 3990.

3. Otterbox Resurgence Power Case for iPhone 5/5s

otterboxpower

Nem szívesen hurcibálod külön az akksit, jobb szereted az ilyesmiket egy helyen tudni? Erre is van megoldásunk. Itt az Otterbox remek Resurgence fantázianevű töltős tokja, ami 2000 mAh kapacitású beépített akksijával és a MIL STD 810G-516.6 katonai szabványnak megfelelő védelmi szintjével könnyíti meg életünket. Négyledes töltöttségi visszajelzővel is rendelkezik és villámgyorsan tölti vissza telefonunkat 100 százalékra. 23490-ért a tiéd lehet, fehér vagy fekete színen.

4. Gecko Rugged Lightning kábel

ruggedkabel

Az Apple gyári kábelei hagynak némi kívánnivalót maguk után, ami a tartósságot illeti – ez közismert tény. Ezt a piaci rést kihasználva fogott bele a Gecko extra-tartós kábelszériája és úgy általában a  Rugged termékcsalád kifejlesztésébe. De nem csak hogy tartósabb, de az igazán aktív terhelést is kíválóan bírja, rángathatjuk, csavarhatjuk, nem fog szétjönni, megtörni-megszakadni, kontaktossá válni olyan könnyen, mint a gyári kábel. Az Apple is támogatja a törekvést, így a termék magán viseli a Made for iPhone címkét is. 7990 forintért juthatsz hozzá a webshopunkból.

Ez csak a kezdet, a természetesen jóval nagyobb, egyéb termékkategóriákat is magába foglaló kínálatot az iHungary Webshopban találhatod meg.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

A hozzászólások lezárva!