Fassbender még mindig egy törött iPhone 4-est használ

Skarp 2015.05.14. 15:04 Apple, Steve Jobs 2 hozzászólás 945

A Sorkin-féle Jobs filmben Steve-et alakító Michael Fassbenderrel a Variety csinált interjút. Ebből például kiderült azt is, hogy a színész nem tartja a lépést a legújabb technológiával.

fassbenderjobs

Fassbender elmondása szerint még mindig iPhone 4-esét használja (mivel ez a kedvence a szériából) még úgy is, hogy az némileg leharcolt állapotban van. Azt is hozzátette, addig tervezi használni, amíg teljesen el nem romlik. A színész szerint az érkező film a legelőnyösebb adaptációja Jobs történetének. Arról is kérdezték, hogy a szerep miatt máshogy tekint-e a Mac termékekre, amire igent mondott. Arra kérdésre, hogy van-e iPhone 6-osa, azt válaszolta, hogy mindent addig használ, amíg nem válik teljesen használhatatlanná.

Az életrajzi film októberben kerülhet a mozikba és Fassbender mellett olyan sztárok játszanak benne, mint Kate Winslet, Seth Rogen vagy Jeff Daniels. A kamerák mögött is igazi szupersztárok állnak, a Gettómilliomost, a Trainspottingot és A partot jegyző Danny Boyle a rendezői székben, a forgatókönyvet pedig a West Wing-et, az Egy becsületbeli ügyet, a Charlie Wilson háborúját és a Social Networköt is papírra vető Aaron Sorkin készítette.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. TigerCat - 2015.05.14. 17:36

    Ez pozitív. Szerintem.

    • Skarp - 2015.05.14. 18:05

      Szerintünk is. Vagy egy ügyes PR stunt. :D

Szólj hozzá Te is!