Forstall jól láthatóan nem haragtartó

Skarp 2015.05.11. 19:03 Apple, iOS 1 db 306

Scott Forstall, az iOS-ért felelős egykori alelnök először beszélt egykori munkáltatójáról nyilvánosan, mióta távoznia kellett az Apple-től 2012 őszén.

forstall

A The Wall Street Journalnak adott interjúban nagyrészt Broadway-musicaljéről kérdezték, de azért esett szó az Apple-ről is. Így beszélt Cupertinoról.

“Büszke vagyok az emberek sokaságára, akikkel együtt dolgoztam az Apple-nél, akikkel a mai napig jó barátságban maradtam. Jó látni, hogy továbbra is nagyszerű és szeretett termékeket hoznak létre.”

Mint azt sokan tudjátok, Forstallnak 2012-ben az iPhone 5 és az iOS 6 Maps alkalmazásának bukkanói miatt kellett távoznia posztjáról. Forstall láthatóan még azért sem rágott be, hogy az Apple egyik keynote-ján gúnyolódott az egykori iOS-fejes nevéhez sok szálon kötődő szkeumorf dizájnon. Távozása után sokak bánatára Jony Ive vette át az interface dizájnokért felelős posztot is.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Grrrgo79 - 2015.05.12. 19:39

    Mai napig ios6-ot használok. Mert az tetszik, az új design-t meg rühellem. Ha majd 1x kihal az ipad4, legfeljebb Surface 3-ra váltok. Mert én meg csak így tudok szavazni, hogy mi tetszik. Ha nem kérdeznek meg, legfeljebb berágok és nem Apple terméket fogok venni. (Szerencsére nem vagyok Apple hívő.)

Szólj hozzá Te is!