Mi történt a héten? – 2015/19.

Skarp 2015.05.10. 20:31 Apple, Egyéb, Kiemelt hírek 0 db 107

Mivel sokan csak szombaton-vasárnap jutnak gép elé, minden hét végén összeszedjük nektek a elmúlt 7 nap szerintünk legfontosabb híreit az eredeti posztok linkjeivel, napokra lebontva.

13.10.15-Ahrendts

HÉTFŐN jött az AppleInsider exkluzív értesüléscsomagja a 13-as iPad Pro-ról. Forrásuk szerint a jumbo tablet Force Touch kijelzőt, USB-C slotot és nyomásérzékeny Bluetooth stylust várhatunk az új modellhez. A következő generációs chippel hasító nagy iPad várhatóan NFC képességeket is kaphat.

A KEDD során kaptuk a hírt, hogy végre a GE is HomeKit alapú, távirányítható égőn dolgozik, ami talán meggyorsíthatja a platform növekedését.

A SZERDAI napon kiderült, hogy Angela Ahrendts az észak-amerikai kontinens legjobban fizetett női felsővezetője 2014-ben. Az ex-Burberry CEO Ahrendts ezzel olyan vezérigazgatókat utasított maga mögé, mint pl. Marissa Mayert, a Yahoo fejét.

CSÜTÖRTÖKÖN jött a jóhír, hogy az Apple Watch zárt az első helyen Consumer Reports okosórás összehasonlító-tesztjén. A non-profit szervezet szakértői meg voltak elégedve az Apple termékével és elmondásuk szerint minden téren felülmúlta várakozásaikat.

PÉNTEKEN posztoltunk arról, hogy a Watch S1 kódnevű processzorja a Samsung viszonylag régebbi, 28 nanométeres gyártástechnológiájával készül. A másik fontos hír a hét utolsó napján az volt, hogy egy elemzés alapján akár bevételei tíz százalékát is bukhatja az Apple, ha az ír adórendszerben véghezviszi az EU azokat a változtatásokat, amiket tervez. Erről bővebben itt olvashatsz.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!