A Watch hamarosan az Apple Store-okban is átvehető lesz

Sloan 2015.05.07. 09:30 Apple, Apple Watch, Kiemelt hírek 0 db 281

Az Apple hamarosan elindítja a Watch vásárlások üzletben átvehető opcióját – a vásárlók kiválaszthatják, melyik boltban szeretnék átvenni rendeléseiket.

Pick-up-in-store-Apple-Watch-800x497

Ez az első alkalom, hogy az Apple bármilyen utalást tett az órák üzletben való megjelenésére, mióta Angela Ahrendts azt mondta, bizonytalanok a bolti megjelenés idejét illetően. Az opció kiválasztása jelenleg nem lehetséges, de hamarosan elérhető lesz, amint az első Watch szállítmányok megérkeznek a boltokba.

Az Apple Watch első körben online rendelési rendszerrel jelent meg, de az érdeklődők a boltokban felpróbálhatják a különböző modelleket, hogy a számukra legmegfelelőbbet választhassák. Mint ahogy a fenti képen is látható, a rendelés során a “bolti átvétel” is kijelölhető lesz, egyelőre azonban csak a “hamarosan elérhető” feliratot látjuk az opció mellett.

Még nem tudni, hogy a bolti átvétel gyorsítja, vagy pont ellenkezőleg, lassítja majd az átvételi folyamatot. Korábbi jelentések arra utaltak, hogy akár júniusig is eltarthat, míg az a szállítmányok a boltokba érnek.

 

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!