Az Apple állítólag további BBC dolgozókat csábított át

Sloan 2015.04.30. 17:35 Apple, iTunes 0 db 114

Egy szerdai jelentés szerint, az Apple több producert is átcsábított a BBC Radio 1-tól a pletykált új zenestreaming-szolgáltatás kedvéért, amely még idén debütálhat, potenciálisan az Beats Music megújított változataként. 

beats_music_1-738x420

A Music Business Worldwide forrásai elmondták, hogy az Apple négy producert csalt át a BBC Introducing c. műsorából, ami egy még felfedezetlen tehetségeket felvonultató show. Az új dolgozók valószínűleg a már korábban a céghez pártolt volt BBC-s DJ Zane Lowe csapatához csatlakoznak majd. “Kétségtelen, hogy valamifajta elvándorlás zajlik a BBC-től az Apple-höz.” – mondta egy BBC-s forrás.

A jelentés arról is beszámolt, hogy  James Foley, a Deezer egyik vezetője is átigazol  – a közelmúltban ott hagyta pozícióját a francia cégnél egy titokzatos konkurensért. Már hosszabb ideje pletykálnak arról, hogy az Apple egy előfizetés alapú zenei szolgáltatáson dolgozik, ami valószínűleg a Beats Music alapjaira épülhet. Koábbi értesülések arról számoltak be, hogy a titokzatos projekt élén Trent Reznor, a Nine Inch Nails frontembere állhat. A szolgáltatás állítólag havi 9,99 dollárba kerül majd.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!