Egyesek szerint nő, mások szerint csökken az iPhone akkuideje a Watchtól

UP 2015.04.27. 18:07 Apple, Apple Watch, Kiemelt hírek 8 hozzászólás 483

Az Apple Watch pénteki megjelenésével a legszerencsésebb vásárlók már meg is kapták óráikat, a fórumok pedig újra pörögnek az új Apple termékkel kapcsolatos legfrissebb tapasztalatokkal. 

holdtocamera_640x

Bár kezdetben az emberek aggódtak az okosóra üzemideje miatt, de az első visszajelzések alapján ezzel nincs probléma, és önmagában egy teljes napig is bírja az akksi. Arról azonban mind ezidáig vegyesek a vélemények, hogy milyen hatással van az okosóra az iPhone akkumulátoridejére, ugyanis annak érdekében, hogy minden funkció működjön az órán, muszáj párosítanunk azt telefonunkkal. Az iPhone Bluetooth-on és Wi-Fin keresztül csatlakozik a Watch-hoz, hogy egész nap tolhassa az adatokat és értesítéseket.

Néhány felhasználó szerint jelentősen javított a telefon üzemidején az Apple Watch-csal való párosítás. Ez alapján tehát az Apple Watch tehermentesíti a telefont a rengeteg értesítés fogadásával és a gyors interakcióval. Más felhasználók viszont éppen azt tapasztalták, hogy jelentősen lecsökkenti az iPhone aksijának élettartamát az új okosóra. Az Engadget egykori szerkesztője, Ryan Block hasonlókat tapasztalt az Apple Watch-csal és rámutatott, hogy a Companion app lehet a bűnös.

John Byrne szintén a kísérőalkalmazást hibáztatja a jelenség miatt, szerinte az app lelövése némileg segít a helyzeten. A fórumokon hasonló viták indultak el az Apple Watch és az iPhone párosításával kapcsolatban. Az egyik felhasználó szerint a folytonos e-mail olvasás az órán a hibás a telefon gyors merülése miatt. A nagyon ellentmondó tapasztalatok és vélemények alapján erősen úgy tűnik, hogy vagy szoftverhiba vagy az adott használati mód, szokás lehet a bűnös.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

8 hozzászólás

  1. hiper - 2015.04.27. 20:01

    …vagy…
    :)

  2. Blasyus - 2015.04.27. 21:17

    Nálam is jelentősen leszívta a iPhone aksijat az egész napos használatánál de ellentétben az óra majdnem 2 és fel-3 napig bírja a telefon lemerül kb 18-20 óra alatt teljesen úgy hogy szinte hozza sem nyúltam csak a órát használtam

  3. Blasyus - 2015.04.27. 21:20

    Amúgy teljesen jól bírja a vizet mar párszor vízbe raktam hibátlanul bírta a zuhanyzast is :)))

  4. Blasyus - 2015.04.27. 21:26

    Iszonyatosan kényelmes használni kb 1-2 nap alatt teljesen megszokhatjuk a kezelését amúgy ha valakinek kérdése van szívesen válaszolok
    De ismételten valami olyan dolgot készített az Apple ami maradandó lesz mint az ipad vagy az iPhone egyszerűen aki hozzájut egyhez egyszerűen nem akar soha se megválni tőle egyszerűen imádni lehet és ez ellen nem lehet mit tenni

  5. Blasyus - 2015.04.27. 21:30

    Remelem iPhone frissítéssel az akku időt fogjak finomítani mert az óra nagyon jól gazdálkodik az aksival

  6. iRon242 - 2015.04.28. 11:50

    Blasyus,

    Gratula az órádhoz! Szívesen vennénk használati tapasztalatokat: mire, hogyan, miért jobb az órával, mint a telefonnal, stb.

  7. Bond - 2015.04.29. 01:22

    Engem az érdekelne, h tenyleg nincs benne kamera??? Nekem konkrétan puskazasra kellene, de így szart sem ér.

  8. Blasyus - 2015.04.29. 08:21

    Nincs kamera de a órával tudsz exponalni pulzus számláló es a lepesszamlalo elég jol sikerült serintem

Szólj hozzá Te is!