Pár fejlesztő április 28-án garantáltan hozzájuthat a Watch Sport-hoz

UP 2015.04.22. 11:40 Apple, Apple Watch, Kiemelt hírek 0 db 135

Az Apple e-mailben ajánlja fel a fejlesztők számára, hogy vásárolhatnak 42 mm-es, kék szíjas Apple Watch Sportot, ráadásul garantálják számukra az április 28-ai kiszállítást az applikációk tesztelése érdekében.

apple_watch_ultimate_guide-gallery-14_640x

Az órák száma azonban korlátozott, így minden fejlesztő csak egy órát rendelhet és véletlenszerűen fogják kiválasztani a szerencséseket.

“Segíteni szeretnénk azzal a fejlesztőknek, hogy olyan hamar tesztelhessék a WatchKit alkalmazásokat az órán, amilyen gyorsan csak lehet. Ezért lehetőségük van most megvásárolni egy 42 mm-es Apple Watch Sportot ezüst, alumínium házzal és kék szíjjal, amit garantáltan kiszállítunk április 28-án.”

Mivel az ajánlat korlátozott számú órával elérhető, ezért random módon választják ki, hogy mely fejlesztők kapják meg az órákat. Ajánlatos tehát minél hamarabb regisztrálni, ami április 23-án délelőtt 10:00-ig tehető meg (csendes-óceáni idő szerint) és még aznap értesítik a fejlesztőket a státuszukról. Azt nem tudni, hogy a cég miért pont ezt a típust ajánlja fel, de valószínűsíthető, hogy éppen az alumínium vázas óra és a kék szíj az, ami a legnagyobb számban rendelkezésre áll.

Az április 28-ai szállítás pedig azt jelenti, hogy a szerencsés fejlesztők alig egy hét múlva meg is kapják az okos-ketyerét, négy nappal az után, hogy remélhetőleg az első ügyfelek kézhez vehették az óráikat.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!