Angela rendelte el az aloldali dátum eltüntetését

UP 2015.04.17. 12:31 Apple, Apple Watch, Kiemelt hírek 3 hozzászólás 413

Maga Ahrendts rendelte el, hogy a Store-ért felelős gárda cserélje le a feliratot, mivel eléggé valószínűtlen, hogy a Watch kapható lesz a boltokban június előtt.  Azt is elmondta nekik, hogy mostantól nem lesz az összes termékbemutató ilyen, hamarosan visszatérhetnek a blockbuster launchok, amiket eddig megszokhattunk.

april-24th-website2-500x281_640x

Egy a dolgozóknak eljuttatott jegyzetben a kiskereskedelmi hálózat főnöke megköszönte mindenki munkáját és azt, hogy felejthetetlenné tették a launchot. Azt mondja, a vásárlói visszajelzések elsöprő többsége pozitív és, hogy az online rendelési időszak várhatóan májusban is folytatódik. Ez tehát azt jelenti, hogy április 24. után sem lehet a boltban kapni majd az órákat, leghamarabb júniusban indulhat el a Store-beli árusítás.

Angela arról is beszél, hogy a döntést meghozni nem volt könnyű dolog. Azt mondja, hogy azért választotta azt, hogy a boltokban eleinte csak felpróbálni lehessen, megvásárolni pedig csak a neten, mivel ez nem csak egy új termék, de egy teljesen új kategória. “Soha semmi ilyesmit nem csináltunk még. Hogy azt a szolgáltatást nyújtsuk, amit a vevőink elvárnak – és azt, amit magunktól várunk – új megközelítést alkalmaztunk. Ezért van az, hogy a cég történetében először bemutatózzuk az új terméket a boltunkban, mielőtt az első példányok elindulnának a megrendelőkhöz.”

Hozzáteszi, hogy ez már csak azért is hasznos, mert a többféle óra és szíj lesz kapható, ezek pedig igen magas számú permutációt eredményeznek, ezért nem árt élőben is látniuk a vevőknek, mielőtt a vásárlás mellett döntenek. De nem kell aggódni, a jövőbeli iPhone rajtok nem ilyenek lesznek, ott és a többi terméknél is marad a klasszikus sorbanállós, launchnapi átvevős módi.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

  1. Boxoló - 2015.04.17. 15:20

    Elèg negatív hozzà àllàsal voltam az òra irànt. A hònapok alatt megtetszett. Jò lett a forma,szín,szíj variàciòk. De az akksi idôvel mèg mindig nem vagyok megbèkèlve. Lehet ezt is idôvel meg lehet szokni…
    TouchID nem lett benne? Biztonsàgi szempontbòl nem kètes? ApplePay,emailek,telszàmok,üzenetek?Mi van ha ellopjàk? “Our most personal device yet”

  2. chris - 2015.04.19. 01:00

    eroltetett probalkozas vedeni a mundert.. inkabb gyartottak volna eleget! tudni lehetett hogy par miliora szukseg van ere 2-3M darab juniusi kiszallitast eredmenyezett! vicc!!!!!

  3. Dr. Csok - 2015.04.19. 10:29

    Ez a performansz resze, töki.

Szólj hozzá Te is!