Újabb kiszivárgott képeken az Apple Watch és a szíjak csomagolása

UP 2015.04.08. 17:59 Apple, Apple Watch, Kiemelt hírek 0 db 749

Pár héttel az Apple Watch hivatalos megjelenése előtt képek lepték el a netet az óra és a szíjak csomagolásról. A fotókat az Instagramra posztolta Jeremy Gan, aki a jelek szerint a The Daily Mail munkatársa. 

watchcsomi_kiemelt

Az egyik fotósorozat a 42 mm-es rozsdamentes acél Apple Watch-ot ábrázolja bolti csomagolásban Milanese loop szíjjal. Egy másik kép egy bőrszíjat mutat be modern csattal. Amennyiben a képek a valóságot ábrázolják és nem csak ügyes hamisítványok, akkor elmondható, hogy az Apple más óragyártó cégekhez nagyon hasonlóan tervezte meg az okosórák csomagolását, hiszen egy nemezelt dobozban, kis óratartó állványon helyezték el az almás okosórát. Bár külső dizájnját tekintve más Apple eszközéhez hasonló, azonban úgy tűnik az Apple Watch csomagolása polikarbonátból készült.

Saját képeihez kommentálva Gan elárulta, hogy az Apple Watch jobban működik, mint azt várta, és azt is megírta, hogy neki jobban bejön a rozsdamentes acél szíj, mint a bőr változat. Nos, hamarosan mindenki választhat kedvére a különböző szíjjakból.

szijkep

Az óra péntek éjféltől előrendelhető és 24-én jelenik meg hivatalosan. További kiszivárgott pletyka szerint az Apple kiskereskedelmi vezetője, Angela Ahrendts felszólította az alkalmazottakat, hogy az Apple Watch iránt érdeklődő ügyfeleket irányítsák az Online Apple Store-ba, talán épp a bolti kereslet kompenzálása miatt.

 

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!