Az Apple példátlan kampánnyal hájpolja a Star Wars filmeket

Sloan 2015.04.08. 13:13 Apple, Egyéb 0 db 213

Mind a hat Star Wars film előrendelhető az App Store, iBookstore és iTunes Store felületén – az Apple gőzerővel promózza a legendás sorozat pénteki digitális debütjét.

12425-6284-IMG_0261-l

A Star Wars most kiemelt szekciót kapott az Apple összes nagyobb digitális bolti felületén. A dolog különlegessége, hogy a filmek bár általában csak az iTunes-on keresztül vásárolhatóak meg, de ezúttal az App Store vagy iBookstore segítségével is elérhetőek. Péntektől a Star Wars sorozat minden része előrendelhető, 19,99 dolláros darabáron. Emellett nagy figyelem irányul az alkalmazásokra, TV showkra, zenékre, csengőhangokra és könyvekre – egyszóval mindenre, ami Star Wars-os.

A Disney hétfőn jelentette be, hogy a filmek digitálisan is elérhetőek lesznek, bár nem kizárólag az Apple-nél, a Google Play és az Xbox Video is forgalmazza majd a sikerfilmeket. A pénteki megjelenéskor a filmeket csak megvásárolni lehet, kölcsönözni nem. A digitális kiadás egyúttal a “special edition” is: javított effektek és új jelenetek, melyek nem nyerték el minden Star Wars rajongó tetszését.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!