Megjelenése előtt kicsomagolták az új MacBook-ot

Skarp 2015.04.01. 18:42 Apple, Mac 2 hozzászólás 803

macbook12retinagold

Az extravékony, 12 hüvelykes, Retina kijelzős MacBook csak április 10-én jelenik meg, a vietnámi Tnhte.vn nevű oldal már rá tudta tenni a mancsát egy vadiúj, ezüstszínű modellre, amiről egy unboxing videót is kiposztolt. A forrást nem tudni, de esélyes, hogy ezért fejek fognak hullani valahol Cupertinoban vagy a beszállítóláncba tartozó cégeknél. Bár a videó vietnámi nyelvű végig – ha már így esett érdemes megnézni, nagyon jól látszanak a gép arányai, új dizájnja és az USB-C adapter – hogy a mindkét széléig kiérő billentyűzetről ne is beszéljünk.

A további képeket az oldalon találhatjátok meg, a videót pedig, amint látjátok, lentebb beágyaztuk. Nézzétek meg, ha érdekel, mert nem biztos, hogy fenn marad a Youtubeon. Az új termék elvileg 9 nap múlva kapható, előrendelésről egyelőre nincsen semmi hír. A vietnámi oldal egyébként veterán már az ilyesmiben, olyan cuccokat sikerült a launch előtt megszerezniük, mint az iPhone 4, a harmadik generációs iPad vagy az EarPods. Nem nyeretlen kétévesek tehát.

Az ígért videó pedig:

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Joci - 2015.04.01. 21:05

    Amikor ilyen végeláthatatlan hosszú beszállítói lánc van akkor majdnem egyértelmű, higy lesz 1olyan ember aki elszólja, megmutatja a várt információt vagy a várva várt új terméket. Szinte nincs olyan nagyon várt új termék ami legalább pár nappal a megjelenése előtt ne láthattunk volna… A titkolózást egy kis manufaktúrában meg lehet csinálni, de nem egy mammut cég esetében… Elég a sok ezer emberből csak 1… És íme az eredmény…. Amit mi felhasználók persze egyáltalán nem bánunk.. Sőőőőt :-))

  2. Apples - 2015.04.01. 22:06

    Mondjuk sík érdekeset nem tud mar hozni egy uj gep. Kimaxolta a billentyuzet es touchpad méretet, nagyon vékony es szep de nincs mit mutogatni rajta. Ossz 1 csatlakozó es kész. :)

Szólj hozzá Te is!