Az Apple bővíti az újrahasznosítási programot

UP 2015.03.31. 16:31 Apple, Egyéb 0 db 404

Az Apple kiterjeszti az újrahasznosítási programját az Egyesült Államokban, Kanadában és néhány európai országban, mely mostantól kiterjed bizonyos Android, BlackBerry és Windows Phone okostelefonokra is.

apple-recycling_640x

Az új program elérhető online és a boltokban is, mely lehetőséget kínál az ügyfeleknek, hogy beadják nem Apple okostelefonjaikat, mint a Samsung, a HTC, az LG, a Nokia, a Sony és a BlackBerry modelleit, mely jóváírható Apple Store ajándékutalvány vagy banki átutalás formájában.

Az okostelefon csereprogram elérhető az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Olaszországban, Franciaországban, Németországban és Kanadában, partnerségben a Brightstar felvásárló- és kereskedő vállalattal. Emellett az Apple bizonyos PC készülékeket is bevesz a program keretein belül, melyet a Dataserv-vel partnerségben dolgoznak fel.

Az Apple újrahasznosítási programja 2013 augusztusában debütált, mely ekkoriban kizárólag iPhone, iPad és Mac készülékekre volt érvényes és új Apple termék vásárlása során számították be. A cég emellett egy hagyományos újrahasznosítási programot is kínál azon Apple termékekre és más okostelefonokra és számítógépekre, melyek már nem elérhetők a piacon.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!